Ik ben Marleen van der Horst, getrouwd en moeder van 2 kinderen. Werkzaam als psycholoog en therapeut in mijn praktijk Land in zicht. Ik heb voorheen meerdere jaren als GZ-psycholoog gewerkt in de GGZ volwassenzorg. Ik heb hier ruime ervaring op kunnen doen in het werken met mensen die vastlopen op verschillende gebieden. Vanuit mijn passie voor heling, hoop en geloof, heb ik de Christelijke Integratieve Therapieopleiding van Groundwork gevolgd en mijn praktijk, Praktijk Land in zicht opgezet. Hier ervaar ik de vrijheid en ruimte om mensen in hun eigen kracht en met al hun potentie te begeleiden zonder daarvoor diagnoses te stellen.

Marleen van der Horst

Ik ga zorgvuldig met jou en dat wat je me toevertrouwt om. Daarnaast ben ik leergierig en analytisch en vind ik het een voorrecht om mensen tot hun volle bestemming te zien komen en innerlijke vrijheid en mildheid te zien ervaren.

Eerdere klanten gaven mij terug dat ze zich veilig bij me voelden, dat mijn rust en luisterend oor hen de ruimte gaf om zichzelf te zijn en dat ze van daaruit stappen konden zetten op weg naar hun doelen.

“Het waren ontzettend prettige gesprekken. Marleen is professioneel, stelt je op je gemak, laat je in je waarde, stelt verdiepende en verhelderende vragen waar ik veel van leerde en verder mee kon. Wat ik heel waardevol vond is dat ze je echt als mens ziet staan, niets wordt geforceerd en door de verschillende oefeningen kon ik ook ontdekken wat bij mij hielp en waar ik nu ook mee verder kan. Dus zeker een aanrader om met haar in gesprek te gaan.”

Welke opleidingen ik heb gedaan:

  • Opleiding psychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen
  • GZ-opleiding bij PPO/Cure and Care
  • Basis- en verdiepingscursus EMDR van EMDR Centrum Nederland
  • Basiscursus schematherapie
  • De 4-jarige christelijke integratieve therapie opleiding van Groundwork

Je kunt bij mij terecht voor coaching en therapie. Mijn contactgegevens vind je hier.

“De gesprekken met Marleen hebben me inzicht en vertrouwen gegeven. Vanaf het eerste moment voelde ik me welkom en gehoord, de veilige en vertrouwde sfeer zorgden ervoor dat ik op een prettige manier mijn verhaal kon doen. In de gesprekken heb ik Marleen ervaren als open, begripvol en zonder oordeel. De oefeningen en tips die ik tussendoor kreeg zorgden ervoor dat ik ook thuis aan de slag kon. Er was ruimte voor diepgang, zonder de progressie uit het oog te verliezen. Dit werkte voor mij ontzettend goed. Ik denk met een goed gevoel terug aan de gesprekken en beveel Marleen van harte aan!”